Sluit venster

Retourneren of ruilen

- U kunt een artikel retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop. We verwachten dat u zorgvuldig met de kleding, verpakking en aangehechte labels omgaat en deze indien mogelijk (aangehecht) mee retour te stuurt.

- In uw pakket vindt u een retourformulier. Mocht u deze kwijt zijn, dan kunt u deze ook downloaden. Als u inlogt op onze website vindt u onder Mijn Account/ Bestelhistorie het retourformulier.

- U kunt gratis retourneren in één van onze winkels of via ons antwoordnummer met het bijgesloten retourformulier. Door het bijgevoegde retourformulier te gebruiken kunt u kosteloos retourneren via PostNL. U bent als klant echter vrij om te kiezen hoe u retourneert. Indien u wenst te retourneren via een andere partij dan PostNL zijn deze kosten voor uw eigen rekening. 

- Wenst u een andere maat? Ruil het artikel gratis om in één van onze winkels of in de webshop. Wilt u ruilen in één van onze winkels? Bel dan vooraf even naar de winkel of ze het gewenste artikel op voorraad hebben om teleurstellingen te voorkomen.

- U kunt het artikel kostenloos omruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat. Vermeld dit op het retourformulier in de daarvoor beschikbare ruimte.

- Wilt u toch liever een ander artikel ontvangen, dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen met de gewenst maat.

- Is uw artikel besteld en betaald in een van onze filialen? Vermeldt dan uw IBAN nummer op het retourformulier.

- Zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 7 werkdagen na herroeping of retourzending ontvangt u het aankoopbedrag terug op uw rekening of credit card. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

- Retourneren is gratis indien u gebruik maakt van het bijgevoegde retourlabel. Heeft u verzendkosten betaald om uw order thuis te ontvangen? Dan krijgt u de verzendkosten (€ 4,95) vergoed als u de gehele bestelling retourneert. Let op: Indien uw bestelling na retourzending onder de € 150 uitkomt, worden er alsnog € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

- Mocht u de gedane bestelling willen herroepen, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U gebruikt hiervoor het herroepingsformulier. Dit formulier vindt u in de email met de bevestiging van de bestelling. Ook kunt u dit formulier vinden op onze website bij ‘mijn account’. Het ingevulde formulier kunt u sturen naar webshop@collegestyle.nl. We zullen deze ontbinding per mail aan u bevestigen. Binnen 14 dagen na ontbinding dient u de bestelling aan ons te retourneren. Het retourbedrag zullen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen na ontbinding, terugstorten op uw rekening.

- U kunt ook gebruikmaken van het Europees formulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop wenst af te zien, maar gebruik van dit formulier is niet verplicht. U kunt het formulier downloaden door hier te klikken.

- Mocht er schade aan het product ontstaan die veroorzaakt is door de klant, doordat er meer met een product gedaan is dan het beoordelen hiervan, dan is de klant aansprakelijk voor de ontstane waardevermindering. Producten mogen gebruikt en beoordeeld worden op dezelfde manier als dat in een fysieke winkel gebeurt.

Let op:

Bewaar het verzendbewijs dat u op het servicepunt of postkantoor krijgt. Mocht uw zending zoekraken dan vergoeden wij alleen op vertoon van dit bewijs!

Zie voor meer informatie hierover ook bij  de veel gestelde vragen.