Sluit venster

Veilig betalen

U kunt bij ons via een volledig beveiligde betaalomgeving betalen met één van onderstaande betaalmethoden:

ondersteunde online betaalmethoden


 iDEAL

De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. Ideal is veilig, snel en makkelijk online betalen via uw eigen bank! Betalen met iDEAL is altijd gratis bij College Style.

 

Creditcards

Bij College Style kunt u ook betalen met American Express, Visa en Mastercard. Natuurlijk zorgen we ook hier voor een beveiligde betaling en versleutelen we uw creditcards gegevens via SSL. Op dit moment brengen we geen kosten in rekening voor het betalen met een creditcard op onze webshop.

 

Paypal

Wanneer u uw bestelling wilt betalen via Paypal wordt u tijdens het betaalproces doorgestuurd naar de Paypal website. Hier kunt u zich aanmelden door een nieuw account aan te maken of door in te loggen met uw bestaande Paypal gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt vervolgens uw betaling bevestigen. Ook hiervoor brengen we op dit moment geen extra kosten in rekening.

 

Achteraf betalen (via Afterpay)

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

AfterPay voert voor www.collegestyle.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij www.collegestyle.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €400,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de de AfterPay website.

Zie voor meer informatie hierover ook de veel gestelde vragen.

 

Overschrijving (Bank Transfer)

Als u hiervoor kiest dan maakt u zelf het bedrag over naar de bankrekening van de webkassa van College Style. Deze webkassa wordt beheerd door Adyen. Vandaar dat u in de e-mail die u ontvangt ook een bankrekening ziet wat gekoppeld is aan Adyen. Uw bestelling wordt pas verstuurd zodra de betaling bij onze webkassa binnen is. Als wij na 14 dagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.