Sluit venster

[%TRENDSENBLOG%]

Emma Summer collectie!

Emma Summer collectie!

15-05-2017
Emma Summer 2017 Hoewel het nog geen zomer is, is de nieuwe zomer collectie van Emma al binnen! De zomer collectie kenmerkt zich door de kleuren lichtblauw, zacht geel en een fleurige bloemenprint. De kledingstukken zijn gemaakt van mooie soepel vallende stoffen, heerlijk luchtig en daarom perfect voor de zomer. Combineer de kledingstukken op frissere dagen met een van de transparante breisels. Ontdek de leukste rokjes, jurkjes, vestjes en tops snel online of in een van onze filialen. Bekijk de collectie hier.
Persoonlijk (stijl)advies?

Persoonlijk (stijl)advies?

21-03-2017
Persoonlijk (stijl)advies? Heeft u behoefte aan persoonlijk (stijl)advies, of heeft u andere vragen omtrent webshop bestellingen of onze collectie? Neem gerust telefonisch contact op met onze online stijlexpert Elzeline via telefoonnummer: 0180-483548. WhatsApp: Direct advies nodig of antwoord op uw vraag? Stuur ons een WhatsApp-bericht. Voeg 06-87317911 toe aan uw contacten en stel uw vraag! U kunt ons op ieder moment van de dag een WhatsApp-bericht sturen. Wij proberen uw bericht op werkdagen z.s.m. te beantwoorden binnen onze kantoortijden van 9.00 tot 17.00 uur. Graag tot horens!   Ps. Plant u liever een afspraak in om gebeld te worden? Stuur dan een e-mail met de gewenste datum, tijdstip en contactgegevens naar info@collegestyle.nl.  
Een dagje meelopen in Zierikzee

Een dagje meelopen in Zierikzee

02-03-2017
Graag neem ik jullie mee tijdens mijn werkdag. Ik ben Eline, en werk al 4 jaar met heel veel plezier bij College Style. Momenteel ben ik werkzaam in filiaal Zierikzee, het prachtige monumentale stadje op het eiland Schouwen-Duiveland. Het is erg afwisselend om in Zierikzee te werken. We hebben onze vaste klanten uit Zierikzee en omliggende dorpen maar in het seizoen zijn er heel veel toeristen uit Duitsland en België. Onze klanten zijn erg gesteld op onze collectie, die erg divers is. We verkopen voor iedere doelgroep wat, van sportief tot klassiek. Zoals de meeste klanten misschien wel weten, is dat wij 4 unieke eigen labels hebben, die compleet door onze stylistes worden ontworpen. Mijn persoonlijke favoriete label is Emma. Vanaf  het begin dat ik kwam werken bij College Style, spreekt het label Emma mij erg aan, het is jong en trendy. Vandaag neem ik jullie mee en laat ik jullie graag zien hoe een werkdag van mij er uit ziet: