Sluit venster

[%TRENDSENBLOG%]

Gratis mini kleuranalyse

Gratis mini kleuranalyse

14-09-2017
Gratis mini kleuranalyse Altijd al benieuwd geweest welke kleuren het beste bij u passen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor een mini kleuranalyse t.w.v. 17,50. De mini kleuranalyse duurt ongeveer een half uur. Na afloop ontvangt u van de kleurconsulente een kleurkaart met daarop de kleuren die het beste bij u passen. Wij helpen u graag verder met het vinden van een passende outfit. Interesse? Neem contact op met het gewenste filiaal om u gratis in te schrijven. Graag tot ziens!   Ps. Bekijk onze video op YouTube voor een impressie van de kleuranalyse. Klik hier.            
Lynde pre fall collectie

Lynde pre fall collectie

11-08-2017
De nieuwe pre fall collectie van het label Lynde is momenteel verkrijgbaar! Deze nieuwe collectie van Lynde staat voor tijdloze elegantie. De collectie bestaat uit diverse mooie jurken, rokken, blazers, tops en vestjes in de kleuren camel, olijfgroen, turquoise en off white. Qua stoffen treft u binnen deze collectie een chique boucle stof en een stijlvol suedelook jas. Komend seizoen zien we veel ruches, zo ook binnen de Lynde collectie. Ruches kunnen een eenvoudig kledingstuk opfleuren en zorgen voor een romantische look. De verschillende items zijn perfect om nu al te dragen tijdens het zomerseizoen en kunnen in het najaar worden gecombineerd met een maillot, panty, vestje of jasje voor een herfst look.  Wat is uw favoriete artikel van deze collectie? Ontdek de collectie hier.  
Emma Pre Fall collectie!

Emma Pre Fall collectie!

13-07-2017
Emma Pre Fall collectie! Momenteel treft u de nieuwe Emma collectie in onze filialen en webshop. De nieuwe Emma collectie bestaat onder andere uit een speelse panterpint, romantische ruches, mooie lederlook artikelen en fijne basics. De artikelen van de Pre Fall collectie bestaan uit de kleuren groen, bruin, off white en lichtroze. Door de mix van verschillende kleuren, materialen en de speelse print kun je deze collectie eindeloos combineren! De verschillende items zijn perfect om nu al te dragen tijdens het zomerseizoen en kunnen in het najaar worden gecombineerd met een maillot, vestje of jasje voor een herfst look.  Wat is uw favoriete artikel van deze collectie? Ontdek de collectie hier.